Senatorul Butunoi este rupt de realitatea tecuceană – Video

La conferinţa de lansare a proiectului „Şcoala, prietena ta!”, a fost prezent şi  senator PSD Daniel Butunoi. Acesta nu a mai fost văzut pe la evenimente tecucene de mult timp, stând deoparte de tecucenii care i-au acordat votul şi problemele cu care se confruntă aceştia.

La acest eveniment a participat alături de „Pefectul” judeţului, aşa cum reiese din înregistrarea video pusă la dispoziţie de compartimentul Comunicare al Primăriei Tecuci.

Discursul lui Daniel Butunoi, senator în al doilea mandat, deci de câţiva ani buni în Parlament, lasă de dorit, fiind neinteligibil. El a declarat publicului invitat în sală următoarele:

„Vreau să vă aduc în atenţie câteva lucruri de care neapărat trebuie să ne ţinem şi pe care trebuie să le conştientizăm cu toţii. În primul rând, vreau să reamintesc că în 2016 n-a existat pe masa Consiliului local sau a primarului Tecuci, nici un proiect matur, care să poată fi fructificat, care să poată fi validat şi care să poată intra la implementare în perioada imediat următoare.

În al doilea rând vreau să vă spun, să felicităm cu toţii pe toţi care s-au străduit, au câştigat aceste proiecte, şi nu numai acestea, sunt foarte multe proiecte şi de infrastructură, i-aş… pe de altă parte sunteţi mândri că faceţi parte din această comunitate pe care mi-o doresc foarte unită, sârguincioasă, şi care să fie în permanenţă orientată către binele şi progresul comunităţii tecucene”.

La începutul anului 2017, C.C. Hurdubae a prezentat un număr de nouă proiecte întocmite de Biroul Fonduri Europene în administraţia 2012 – 2016, proiecte pe care actuala administraţie le-a preluat de la precedenta administraţie:

Nr.

crt.

Proiect elaborat de Compartimentul Fonduri Europene al Primăriei Tecuci în perioada 2012 – 2016
1. Amenajare intersecţie str. 1 Decembrie 1918 cu str. Gheorghe Petrașcu în Municipiul Tecuci
2. Reabilitarea statuii CFR din Municipiul Tecuci
3. Reabilitarea unităţii de învăţământ „Colegiul Naţional Spiru Haret” Tecuci
4. Reabilitarea clădirii Şcolii Gimnaziale „Dimitrie Sturdza” monument istoric
5. Creşterea eficienţei energetice a blocurilor de locuinţe şi clădiri publice din municipiul Tecuci
6. Înfiinţarea Muzeului Cărţii în vederea dezvoltării economice a turismului cultural şi creşterii competitivităţii Municipiului Tecuci
7. Modernizarea Parcului „Carol I” (fost Crâng) din municipiul Tecuci
8. Reamenajare intersecţie din Municipiul Tecuci, str. Tudor Pamfile, Elena Doamna, Nicoreşti, Vasile Alecsandri şi reamplasare Statuia Cercetaşului
9. Reabilitare parcare sediu Primăria Tecuci
   

Unele dintre aceste proiecte sunt în curs de derulare. Dar despre aceste lucruri nu a avut cine să îl informeze pe senator.