O Ambulanţă a spulberat un pieton la trecerea din Zona industrială

Joi seara, în jurul orei 22, un tecucean a încercat să traverseze trecerea de pietoni către Şcoala Gimnazială „Iorgu Iordan”. Omul a fost surprins de o Ambulanţă care venea dinspre Galaţi, fără a avea pornite semnalizările sonore sau luminoase. A  fost proiectat de la mijlocul trecerii pietonale direct în stâlpul de la marginea drumului.

Sursa foto: facebook

 O tânără familie care se afla la momentul acela în stradă a sărit să-i dea primul ajutor persoanei vătămate deoarece şoferul şi asistenta intrase în panică. Familia care a încercat să-i acorde ajutor a precizat că bărbatul era deja inconştient, avea trei rupturi la mâna dreaptă şi până a găsit asistenta un guler, partea vătămată era deja în comă, existând slabe speranţe de supravieţuire.

După ce l-au urcat în Ambulanţă, au demarat în trombă, de această dată cu sirenele pornite, către Spitalul Anton Cincu.

După o perioadă de timp a sosit şi Poliţia municipală Tecuci la faţa locului pentru a constata cum s-a produs accidentul.

Sperăm ca rănitul să aibă zile!

Sursa foto: facebook

 

2 thoughts on “O Ambulanţă a spulberat un pieton la trecerea din Zona industrială

  1. Scoala Gimnaziala „Iorgu Iordan” Tecuci a facut solicitare catre Primaria Tecuci pentru amplasarea unui semafor la aceasta trecere de pietoni. Primaria a motivat ca nu exista fonduri pentru realizarea unui studiu de trafic si amplasarea semaforului, desi se poate folosi/muta cel de la Raiffeisen Bank-Trezorerie care si asa nu este functional acolo, iar in fata unitatii scolare este absolut necesar.

  2. La noi la Tecuci nu se poate face nimic de când este Hurdubaie primar,ba scuze,se pot mări salariile, bineînțeles între ei acolo, și nepăsare cu desăvârșire, adică restul care l-am votat ce mai contează… Așa fac toți,stau 4 ani , umple conturile și pleacă că doar cine dracu i-i mai controlează…

Comments are closed.