Amânări şi termene de execuţie decalate la investiţiile din Tecuci

Joi, 5 iulie, comercianţii pieţei din partea sudică, respectiv dinspre hala de carne şi cea către hala de brânzeturi, şi-au strâns marfa, au închis magazinele şi tarabele deoarece au început lucrările la acoperişului Pieţei.

 Vânzătorii au fost informaţi că lucrările vor dura o săptămână, timp în care trebuie să-şi pună lacăt pe tarabe şi să-şi ia liber. Astăzi, 17 iulie, la aproape două săptămâni, acea parte  a Pieţei este tot închisă, comercianţii aşteptând de la o zi la alta finalizarea lucrării de deasupra pentru a-şi putea relua lucru.

Practic, termenul prognozat a fost depăşit, iar eu (care nu sunt expert în astfel de lucrări) am observat că va mai fi nevoie încă de atâta timp de lucru pentru finalizarea porţiunii respective.

Consilierul local Ghiorghi Militici, prezent în perimetrul acela, spune că a discutat cu directorul Pieţei şi acesta l-a asigurat că lucrarea este în termen iar întreg acoperişul va fi terminat în data de 18 august. Anul curent.

 Conform proiectului prezentat în şedinţa Consiliului local, pentru obiectivul de reabilitare acoperiș Piața Centrală Tecuci  „durata estimată pentru execuţia lucrărilor este de 12 luni”. Vom vedea.

Despre alte două lucrări, de modernizare a străzilor B-dul Victoriei şi  Ştefan cel Mare, cu data lansării proiectului în 21 iunie, aflăm că au amânate termenul de începere, deoarece conducere locală a stabilit ca acestea să fie executate după perioada bâlciului, deci după 15 august.

Lucrarea de modernizare a str. Libertăţii avea astăzi termen de începere a execuţiei, dar nu se cunoaşte încă motivul pentru care nu s-a dat startul lucrului.

 

You cannot copy content of this page