Poliţia locală Tecuci a încercat să împiedice strângerea de semnături – Video

Sâmbătă, 21 iulie, în Parcul „A.I. Cuza” din Tecuci a avut loc o campanie de strângere de semnături desfăşurată sub titulatura „Fără Penali în funcții publice”.

Inițiativa cetățenească de modificare a Constituției stipulează: „Nu pot fi aleși în organele administrației publice locale, în Camera Deputaților, în Senat și în funcția de Președinte al României cetățenii condamnați definitiv la pedepse privative de libertate pentru infracțiuni săvârșite cu intenție, până la intervenirea unei situații care înlătură consecințele condamnării”.

 Campania de la Tecuci a fost anunţată cu câteva zile înainte iar în momentul în care a avut loc, agenţi de la Poliţia locală Tecuci, la ordinul directorului acestei instituţii, Marin Moraru, şi a primarului Hurdubae, au încercat să împiedice strângerea de semnături.

Tecucenii au semnat de bunăvoie această petiţie, în ciuda opreliştilor autorităţilor locale. Au făcut-o tocmai pentru ca pe viitor astfel de derapaje să nu se mai întâmple.

Cei care doresc să semneze o pot face descărcând formularul pentru județul lor de pe site-ul www.farapenaliinfunctiipublice.ro și completându-l.

Apoi, fie îl duceți la sediul USR din Galaţi, situat pe strada Traian, nr. 95, bloc A5A parter, vizavi de Starea Civilă, fie sunați la numerele de telefon 0336.117.744 sau 0753. 595.840 iar cineva va veni să ia listele de oriunde v-ați afla în oraș.

One thought on “Poliţia locală Tecuci a încercat să împiedice strângerea de semnături – Video

  1. N-ati inteles bine, domnii politisti ar fi dorit sa semneze si dumnealor…

Comments are closed.

You cannot copy content of this page