Accidente înregistrate în weekend pe drumurile judeţului

Vineri, 20 iulie, în jurul orei 21:30, un tânăr de 20 ani, din comuna Smârdan a condus autoturismul pe raza localității iar în dreptul unui imobil a pierdut controlul direcției și a intrat în coliziune cu un alt autoturism staționat pe partea dreaptă a drumului.

În urma impactului acesta a fost proiectat în direcția unui bărbat de 57 ani care se afla în dreptul imobilului respectiv și care a fost astfel, rănit.

După verificări, polițiștii au constatat că tânărul care a provocat accidentul nu posedă permis de conducere, motiv pentru care au întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Duminică, 22 iulie, în jurul orei 18:30, o femeie de 43 ani, din comuna Tudor Vladimirescu, a condus autoturismul în localitate, pe DN 25 și, ajungând la o intersecție, s-a angajat la schimbarea direcției de mers către stânga, fără să se asigure.

Ca urmare autoturismul pe care îl conducea a fost acroșat de altă mașină condusă de un bărbat de 61 ani, din județul Suceava, aflată în depășirea acestuia.

În urma impactului a rezultat rănirea femeii aflate la volan și a unei tinere de 18 ani, pasager în același autoturism.

A fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Tot ieri, 22 iulie, un tânăr de 24, din municipiul Galați, a condus autoturismul pe strada Oțelarilor și nepăstrând distanța corespunzătoare, a intrat în coliziune cu autoturismul din fața sa, care oprise la un marcaj pietonal pentru a acorda prioritate de trecere unui pieton.

În urma impactului, autoturismul în cauză a fost proiectat în direcția pietonului, o minoră de 16 ani, din municipiul Galați, care a suferit vătămări corporale și a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Cei doi conducători auto au fost testați alcoolscop, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.