Restricţii rutiere pe perioada Bâlciului

În perioada 9-15 august, la Tecuci, este organizat Iarmarocul Moldovenesc.

Pentru desfășurarea circulației în zonă, Biroului Rutier al Poliției municipiului Tecuci, restricționează  traficul rutier  de pe strada Cuza-Vodă în segmentul str. Plugului, str. Petru Rareș:

-Pe sensul de mers al str. Cuza-Vodă, Centru-Matca, se vor crea două benzi de circulație, una de preselecție pentru direcția „înainte” și una de preselecție pentru direcția „la stânga”;

-Pentru sensul de mers Matca-Centru, se va realiza o amenajare rutieră prin care conducătorii de autovehicule vor fi direcționați către str. Petru Rareș;

-La intersecția str. Plugului cu str. Petru Rareș se vor monta indicatoare „Oprire” pe str. Plugului și de interzicere a virajului la stânga respectiv dreapta.

-Petru Rareș va fi stradă cu regim prioritar, marcată corespunzător;

-Pe str. Cuza-Vodă, pe partea stângă a sensului de mers Centru-Matca, înainte de trecerea de pietoni S.C. Raly Com, se va monta un indicator „Oprire interzisă”.

Nerespectarea condițiilor de mai sus constituie contravenție și se sancționează, conform art.105 din OUG 195/200, cu amendă, aplicabilă persoanelor juridice, fără beneficiul de achitare a jumătate din minim în  48 de ore.