Încăierare în miez de noapte întreruptă de poliţiştii tecuceni

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Tecuci efectuează cercetări privind săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii si liniștii publice, lovire sau alte violențe și distrugere, ca urmare a escaladării unui conflict spontan între şase prieteni ce se aflau la un grătar în municipiul Tecuci.

Astăzi, 5 septembrie, în jurul orei 1.40, un echipaj de poliție din cadrul Biroului Rutier Tecuci, fiind în serviciul de patrulare, a sesizat faptul că pe o stradă din municipiu, vizavi de o unitate de învățământ, are loc o încăierare între mai multe persoane, fapt ce a avut ca rezultat vătămarea corporală a unora dintre aceștia și avarierea parțială a două autovehicule.

În timp operativ, la fata locului s-au deplasat polițiști din cadrul Biroului Ordine Publică cât și jandarmi  din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Galați. Aceștia au dispersat grupul aflat în încăierare și au acordat primul ajutor victimelor, o parte din victime fiind transportate la Spitalul Municipal „Anton Cincu” Tecuci pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Din primele cercetări a reieșit faptul că cele şase persoane, pe fondul unor diverse motive, s-au regrupat în două tabere adverse și au declanșat altercația, degenerând în vătămarea corporală a unora dintre ei, aceștia prezentând mai multe plăgi provocate prin tăiere cu un corp ascuțit.

Cauza se află în instrumentarea polițiștilor din cadrul Biroului de investigații criminale Tecuci, cercetările fiind continuate în cursul zilei de astăzi.

În funcție de rezultatul examinării medico-legale a persoanelor vătămate urmează să fie stabilită încadrarea juridică corespunzătoare.

 

You cannot copy content of this page