Surmenajul i-a fost fatal unui angajat al Primăriei

Un angajat al Primăriei Tecuci, Costel Irimia, în vârstă de 59 de ani, a decedat la sfârșitul săptămânii trecute, diagnosticul fiind comoție cerebrală.

Costel Irimia lucra de ani mulți în instituția publică, ocupând funcția de șofer. În anul 2016, după preluarea mandatului, Hurdubae l-a detașat pe Costel Irimia la Asistența Socială, pe același post. La momentul respectiv, acesta nu era prea încântat de dispoziția emisă de primar, dar a mers mai departe, gândul fiindu-i doar la anii care îl despărțeau de pensionare.

A revenit la Primărie și, pentru a-l umili, Hurdubae a găsit de cuviință să-l pună să facă ore suplimentare. Conform unui martor, aceste ore constau în deplasarea zilnică la Galați, de luni până vineri, atât dimineața cât și seara.

Trezit cu noaptea în cap, la ora 5, pleca către Galaţi să transporte două salariate ale Primăriei, angajate în acest mandat. Le aducea la Tecuci la ora 8, își desfășura programul de muncă, apoi, la ora 16.30, le ducea acasă la Galați și revenea în oraș după ora 19,30.  

Este vorba despre plimbarea funcționarelor Silvia Perianu și Mioara Cominos, ambele cu domiciliul în Galați. Pentru a nu mai face naveta cu microbuzul, Hurdubae a găsit de cuviință ca autoturismul instituției, Loganul GL 03 TEC, condus de Costel Irimia, să le fie pus celor două la dispoziție.

Aflat într-o dimineață în drum spre Galați, Costel Irimia s-a plâns cuiva că l-a ajuns oboseala, că nu mai rezistă mult stresului și bătăii de joc la care e supus.

Nu după mult timp s-au adeverit cele zise, corpul acestuia cedând în fața oboselii acumulate.

 

One thought on “Surmenajul i-a fost fatal unui angajat al Primăriei”

  1. Minciuni pure in tot acest articol,programul de lucru era normal,si eu sunt salariat UAT Tecuci si culmea tot sofer.Si am facut acelasi traseu ca si nenea Costel, asa ca va rog nu mai vorbiti fara sa stiti despre ce este vorba ,din auzite sunt multe.In primul rand exista niste foi de parcurs dupa care se pot confirma si in doilea rand,stiam ca presa face intai cercetari inainte de a scrie un articol.Felicitari,acesta este cel mai idiot.

Comments are closed.