Replica coordonatorului proiectului „Şcoala prietena ta” în urma informaţiilor publicate – Video

Ca urmare a articolului publicat în 11 septembrie de Ziarul Tecucean, Zamfir Florin Ioan a ţinut să facă unele precizări.

„Referitor la faptul că societatea Eurial Finance, al cărui administrator sunt, se află în faliment este o minciună datorită faptului că societatea se află într-o stare de insolvență, care nu este nici măcar începută procedura de insolvență, ci administrația Sectorului 5, Taxele locale, au introdus în instanță pentru neplata  unor taxe auto.

Pentru Actul adițional la contractul 25588 prin care Eurial transferă drepturile de contract către Zamfir Florin Ioan PFA este adevărat. Există această prevedere contractuală și în contractul dintre mine și UAT Tecuci, dar există și în Codul Civil și în Codul Comercial şi, mai mult, Zamfir Florin Ioan PFA este coordonatorul  întregilor societăți din grupul pe care-l conduc, şi este o practică uzuală pentru a gestiona mai bine activitățile și finanțele.

În legătură cu reabilitarea clădirii Colegiului „Calistrat Hogaș” este adevărat că am primit aprobarea Consiliului local în totalitate, deci fără nici un fel de abținere, inclusiv din partea puterii și din partea opoziției, pentru că Zamfir Florin Ioan PFA a realizat deja un proiect și aprobat și semnat pentru reabilitarea clădirii Primăriei Tecuciului, iar clădirea Colegiului Național „Calistrat Hogaș” este trecută de prima fază de verificări.

În legătură cu minciunile asupra căruia Zamfir Florin Ioan este în contract cu SC Domino Smart, este o calomnie şi o atragere lângă o persoană cu care nu am avut niciodată nici un contract, nici o cunoştinţă, nici un contact. Mai mult, serviciile pentru cursuri din „Școala prietena ta” sunt câștigate la licitație, scoase de către Primărie, de către o altă firmă cu care nu am nici un fel de contract, niciun fel de legătură. Faptul că sunt coordonatorul şi consultantul acestui proiect din partea Primăriei am doar relații de consultanță cu toți partenerii  UAT-ului în acest proiect, dar această firmă SC Domino Smart nu se află printre partenerii acestui proiect.

Denumirea de Zamfir Ioan este înregistrată la OSIM ca marcă înregistrată şi toate drepturile de proprietate sunt ale lui Zamfir Ioan”, a declarat Zamfir Florin Ioan pentru o publicaţie tecuceană.