Un român întră într-un bar…

Vă mai amintiţi bancurile cu scoţieni? Bineînţeles că vi le amintiţi. Cele mai multe dintre ele încep cu un scoţian care intră într-un bar. Dacă l-ai lăsat pe scoţian să intre într-un bar, bancu-i gata. Din acel moment se poate întâmpla orice.

Că guvernarea PSD este o glumă, nu e nici o îndoială. Pentru cei care încă mai au dubii le propunem următorul exerciţiu.

Un român intră într-un bar

El crede că se află într-un bar din Turnu Măgurele, aşa cum a citit în manualul de Geografie de clasa a VI-a, dar, de fapt, este în oraşul Drobeta-Turnu Severin.

El crede că ficatul se află în partea stângă, aşa cum a citit în manualul de Biologie de clasa a VI-a, şi bea pe partea dreaptă, ca să nu-şi deranjeze ciroza. Exact în acea parte se află ficatul şi din această cauză ficatul lui e un pachet de nervi.

Deşi barmanul îi cere 12 lei, după o lungă târguială, îi plăteşte acestuia 16 lei, convins că 16 este mai mic decât 12, aşa cum a citit în manualul de Matematică de clasa I.

În faţa atâtor neregului, datorate unei guvernări incompetente, nu ne-ar mira să auzim cum PSD face dezvăluirea că acel român a fost plătit de agenţiile străine ca să intre în bar.