Accident mortal produs de un tecucean aflat sub influenţa substanţelor interzise

Joi, 13 septembrie, în jurul orei 18, pe DN2-E85, în afara localității Garoafa, judeţul Vrancea, un bărbat, de 25 de ani, din municipiul Tecuci, a condus un autoturism din direcția Garoafa către Focșani, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie, de 25 de ani, din municipiul Bacău, pe care l-a proiectat într-un alt autoturism.

În urma incidentului rutier a rezultat rănirea gravă a două persoane și rănirea ușoară a altor trei persoane. Femeia de 25 de ani, din Bacău, a decedat la spital.

Fragmente de la cele trei autoturisme au produs avarii altor două autoturisme, care circulau pe direcția Garoafa – Focșani.

Bărbatul în vârstă de 25 de ani a fost condus la spital, pentru recoltarea mostrelor biologice, în urma testării, rezultând că acesta ar fi consumat substanțe interzise.

Conducătorul auto vinovat de producerea accidentului a fost reținut pentru 24 ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Vrancea, iar cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanţe.

În cursul zilei de astăzi acesta va fi prezentat  instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă.