La volan sub influenţa alcoolului şi fără permis de conducere

A consumat alcool și a condus autoturismul, deși nu poseda permis de conducere

Sâmbătă, 15 septembrie, în jurul orei 21.30, polițiștii Biroului Rutier Tecuci au depistat pe strada Cuza Vodă din localitate, un cetățean turc în vârstă de 50 ani, cu domiciliul în municipiul Urziceni, conducând un autoturism, deși se afla sub influența alcoolului.

Testarea cu aparatul etilotest a relevat o concentrație de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Mai mult, cu ocazia controlului documentelor, polițiștii au constatat că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului și conducere fără permis.

Depistat în trafic, sub influența alcoolului

Duminică, 16 septembrie, în jurul orei 18.40, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Cerțești au oprit în trafic, pe D.J. 240A, un autoturism condus de un bărbat din comuna Ghidigeni.

Întrucât la testarea alcoolscop conducătorul auto a prezentat o valoare de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat, acestuia i-au fost prelevate mostre biologice, pentru stabilirea concentrației de alcool în sânge.

Polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.