Posturi scoase la concurs în administraţia publică

Secretar, şofer, guard şi bibliotecar, sunt posturile scoase la concurs de unităţile administrative din jurul Municipiului Tecuci. Concursurile pentru ocuparea acestor funcţii se vor desfăşura în perioada următoare.

Agenția Națională a Funcționarilor Publici organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei publice de conducere vacante de secretar al comunei Piscu, judeţul Galaţi. Anunţul AICI.

Primăria Comunei Munteni, judeţul Galați, organizează concurs pentru ocuparea funcției contractuale de execuţie vacante, de şofer în cadrul Serviciului local de salubritate. Anunţul AICI.

Unitatea Administraţiv Teritorială Comuna Corod, judeţul Galaţi, organizează concurs pentru ocuparea funcției contractuale de execuţie, vacante, de şofer autocamion în cadrul Compartimentului Situaţii de Urgenţă. Anunţul AICI.

Unitatea Administrativ Teritorială Comuna Drăgăneşti, judeţul Galaţi, organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, vacante, de guard. Anunţul AICI.

Şcoala Gimnazială „Alexei Mateevici” din Movileni, județul Galați organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției de contractuale de execuție, vacante, de bibliotecar IM cu 0,5 normă. Anunţul AICI.