Comerț cu fornetti în fostul atelier de reparații tv

Centrul de reparații Tv din Piața Centrală a fost desființat. Piețarii spun că ultimul reparator, Talmaciu, a fost nevoit să închidă atelierul deoarece i-a fost majorată chiria de către conducerea Pieței la 1.000 lei lunar. Această sumă plus cheltuielile cu energia electrică consumată erau prea mult pentru chiriaș, drept urmare a renunţat la atelier.

 Un alt chiriaș, patronul din spatele acestui spațiu, a fost de acord să ia el acel loc. S-a apucat de curățenie, a scos ușa, geamurile care erau într-o stare deplorabilă și a spus că suportă aceste cheltuieli, care nu suferă amânare, cu condiția ca aceste costuri să-i fie reduse din taxa de închiriere. S-a trezit cu conducere la ușă, directorii Florian Ioniță și Liliana Cambanache, care i-au transmis că oferta închirierii acelui spațiu nu mai este valabilă.

Astăzi, 24 septembrie, comercianții din Piață au informat că spațiul cu pricina a fost licitat iar câștigătoare este o firmă care comercializează fornetti.

Primul gând a fost că Liliana Cambanache, director executiv la Piețe Prest Tec SRL Tecuci, consilier județean PSD la Galați, patroana societății Servirec 2005 SRL Tecuci, firmă care se ocupă cu vânzare de produse fornetti este deținătoarea acestui spațiu.

Comercianții vorbesc că ar fi vorba de o firmă de fornetti din Focșani. Dar oare ale noastre nu-s mai gustoase de au ajuns focşănenii să vină la Tecuci să ni le bage pe gât?