Spitalul municipal din Tecuci se degradează pe zi ce trece – Video

Din prima săptămână în care s-a instalat în fotoliul de primar, Cătălin Hurdubae a dat startul conferinţelor de presă la Tecuci. Săptămâna şi conferinţa.

Chiar şi consilierul personal al acestuia, ajuns manager al muzeului, Viorel Burlacu alerga pe holurile Primăriei Tecuci pentru a explica unei televiziuni sau alteia ce a făcut administraţia precedentă cu banii. Ziua şi televiziunea.

Nu a existat şi nu există ocazie în care actualul primar să nu povestească cum va fi spitalul regional de la Tecuci. Între timp actualul spital municipal se degradează tot mai mult pe zi ce trece.

În Conferința de Presă din data de 7 octombrie 2016 primarul Hurdubae povestea ce frumos va fi noul Centru de primiri urgenţe de la Spitalul municipal. Patru luni mai târziu, în 6 februarie 2017, primarul nu numai că nu-şi amintea promisiunea dar şi nega cu vehemenţă că aceasta ar fi fost rostită, potrivit unei înregistrări publicate de site-ul tecuceni.ro.

 

Astăzi, 24 septembrie 2018, situaţia degradantă de la Spitalul „Anton Cincu” din Tecuci a intrat în atenţia Digi 24. „Spitalul în care oamenilor le e frică să intre”, este titlul articolului publicat pe site-ul acestui post tv.

Gresie spartă, pereţi scorojiţi, saci cu gunoi depozitaţi pe holuri, paturi metalice ruginite. Aşa arată camera de gardă a Spitalului municipal din Tecuci. În aceste condiţii, oamenii aşteaptă ca un medic să aibă timp să se ocupe de ei. Spitalul municipal din Tecuci arată mai degrabă ca un focar de infecţie, decât ca un loc în care oamenii se pot însănătoşi, scrie digi24.ro.

 

Citeşte în continuare…