Crimă urmată de sinucidere la Tecuci

Un bărbat şi-a omorât soţia abia întoarsă din Italia, după care şi-a pus ştreangul de gât

Gelos şi plin de furie, un bărbat şi-a ucis în bătaie soţia abia întoarsă din Italia. A vrut să însceneze că femeia s-a sinucis, însă a sfârşit prin a se spânzura chiar el de laţul din tavan. Doi copii au rămas orfani.

Întreaga nenorocire a plecat de la o criză de gelozie, scrie observator.tv.

Mihaela Vizitiu lucra de o vreme în Italia şi, în urmă cu două săptămâni, revenise acasă la Tecuci pentru a participa la o nuntă.

 Din ziua în care a venit acasă şi până aseară, viaţa femeii fusese un calvar. Soţul, Puiu, de 51 de ani, o bănuia de infidelitate deşi toţi banii câştigaţi ajungeau la Tecuci. De altfel, erau principala sursă de venit pentru creşterea celor doi copii. Puiu, însă, era convins că îl înşeală.

Aseară, bărbatul orbit de gelozie şi-a vărsat furia pe soţie şi a bătut-o până a lăsat-o fără suflare.

Apoi, a vrut să însceneze că femeia s-a sinucis, aşa că a agăţat cadavrul de grinda unei magazii. Şi-a dat seama că nu va scăpa cu basma curată, aşa că a decis să-şi ia viaţa. S-a spânzurat de laţul din tavan chiar el, dar nu înainte de a lăsa un bilet de adio în care şi-a explicat faptele.

Descoperirea macabră a fost făcută de un vecin, care a sunat la 112.

În urma celor doi soţi, au rămas orfani doi copii de 16 şi, respectiv, 9 ani. Cel mai probabil, copiii vor fi crescuţi de rude.

 

You cannot copy content of this page