Instituţiile tecucene se degradează pe zi ce trece, dar vom avea caravană şi spectacole

În data de 19 septembrie 2018, Primăria Tecuci a achiziţionat prin SICAP, fost SEAP, organizarea a două evenimente şi a unei caravane de informare.

Costul acestei achiziţii este de 78.700 lei, fără TVA. Cu TVA Primăria Tecuci va plăti 93.653 lei, respectiv peste 936 milioane lei vechi.

Ce primim de aceşti bani

„Ne angajăm să furnizăm următoarele servicii:

1) Organizare a două evenimente tematice <Hai la Școală>, sub forma a două spectacole / întâlniri tematice cu public mixt (adulți, copii), derulate în raza localităţii Tecuci.

Invitarea unei / unor personalități / persoane populare / cunoscute care să transmită participanților un mesaj mobilizator și de implicare, de participare la educație.

Realizarea unui moment artistic în care vom implica personaje de poveste / animatori, din care să reiasă un mesaj de participare și implicare în educație. Nivelul de adresabilitate al momentului artistic / al mesajelor transmise va fi destinat atât copiilor cât și adulților.

Durata fiecărui eveniment va fi între 1 și 2 ore.

Propunem derularea celor două evenimente tematice <Hai la Școală> astfel: la finalul lunii noiembrie 2018 primul eveniment și la începutul lunii decembrie 2018 al doilea eveniment.

La fiecare eveniment vom asigura participarea a minimum 100 de persoane (părinți și copii) și a altor persoane interesate de tematica dezbătută. Propunem derularea celor două evenimente în incinta Casei de Cultură a orașului Tecuci.

2) Organizare Caravană informare participanți, derulată în raza Municipiului Tecuci și adresată unui public mixt (părinți, copii).

Caravana o vom derula pe străzile orașului Tecuci, utilizând un autoturism cu megafon și fiind colantat specific campaniei <Hai la școală>. Scopul acțiunii va fi promovarea participării”, scrie firma organizatoare.

În vreme ce instituţiile din municipiul Tecuci se prăbuşesc puţin câte puţin, Primăria achiziţionează spectacole şi Caravană. Chiar aveam nevoie!