Maşina Primăriei este la dispoziţia scriitorilor tecuceni

Astăzi, la Biblioteca municipală Tecuci a avut loc o lansare de carte, cu începere de la ora 13. Au fost prezenţi directori de instituţii culturale, poeţi şi scriitori, elevi şi profesori. După un sfert de oră de la începerea evenimentului şi-a făcut apariţia şi prof. Eleonora Stamate. Aceasta a coborât din Loganul Primăriei cu nr. GL 06 TEC, fiind condusă în sala Helios de şoferul maşinii, nimeni altul decât Alexandru Hîncu care de fapt este angajat ca şofer pe Papucul  Asistenţei Sociale.

După ce i s-a oferit un loc în faţă, doamna cu pricina a fost aşteptată de şofer până la finalizarea evenimentului, acesta participând şi el, de voie – de nevoie la manifestare. La final, acelaşi şofer a urcat-o pe poetă în maşina Primăriei şi a condus-o către casă, în Zona industrială.

 Aşadar, timp de două ore maşina Primăriei a fost la dispoziţia profesoarei iar cel desemnat şofer era cu totul în altă parte decât locul de muncă. Reamintim că de curând a fost votată mărirea cotei de combustibil pentru autovehiculele Primăriei, motivaţia fiind că se circulă timp mai îndelungat pentru rezolvarea problemelor urbei.

La evenimentul de astăzi erau prezenţi şi alţi profesori – scriitori care au venit de acasă, pe jos, chiar ajutaţi de baston.  Doamna care-şi permite să facă naveta la manifestările artistice cu Loganul Primăriei ar trebui informată că în municipiul nostru există taxiuri şi chiar îşi fac treaba.

C.C. Hurdubae ar trebui să nu mai facă diferenţă între oamenii de litere din oraş, în funcţie de cât de lăudat este el de unele pe reţeaua de socializare, şi să pună la dispoziţia acestora toate maşinile Primăriei deoarece toţi sunt în etate şi cu diferite afecţiuni!

N.R. Poeta prof. beneficiază anual de o sumă de bani de la Primărie pentru a edita o revistă culturală. Această revistă este scumpă la vedere şi ajunge doar în mâinile consilierilor şi conducerii administraţiei locale.