Alte posturi bugetare vacante

Instituţiile bugetare au scos la concurs o serie de posturi care urmează să fie ocupate în perioada următoare. Se caută bibliotecar, secretar, îngrijitor şi fochist.

Şcoala Gimnazială nr. 1 din Ghidigeni, judeţul Galaţi organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale vacante de îngrijitor II. Anunţul AICI.

Şcoala Gimnazială „Negoiţă Dănăilă“, Comuna Ivești, județul Galați organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcției contractuale de execuție, temporar vacante, de bibliotecar debutant M, cu 0,50 normă. Anunţul AICI.

Şcoala Gimnazială „Negoiţă Dănăilă“, Comuna Ivești, județul Galați organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcției contractuale de execuție, temporar vacante, de secretar III S, cu 0,50 normă. Anunţul AICI.

Liceul Tehnologic „Costache Conachi” din Pechea, judeţul Galaţi organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante de fochist cu 0,5 normă. Anunţul AICI.

 

You cannot copy content of this page