Cinci tipuri de prieteni pe care trebuie să-i ții aproape

Deși este ușor să observi persoanele toxice pe care ar trebui să le elimini imediat din viața ta, poate fi uneori mai dificil să te decizi cine sunt oamenii pe care ar trebui să-i inviți în viața ta și să ții aproape.

Cine sunt oamenii pe care trebuie să-i ținem aproape în viața noastră?

Acestea sunt cele cinci tipuri de persoane pe care trebuie să le păstrăm mereu în viața noastră:

1. Liderul

Aceasta este persoana care ne duce mereu la hotarul unde te simțim confortabil. Aceste persoane ne aduc la un pas de ceea ce credem că suntem capabili, pur și simplu ne împing să facem mai mult.

2. Povestitorul

Acesta este prietenul care ne colorează ziua cu experiențe din viața sa. Ele ne inspiră să continuăm să ne deplasam și să încercăm mai multe aventuri.

3. Ascultătorul

Este persoana care rămâne cu noi, să ne asculte.  Acesta este prietenul care ne face să ne simțim apreciați chiar și atunci când nu suntem siguri dacă vorbesc cuvintele noastre sau nu.

4. Cel fericit

Există întotdeauna cineva pe care îl avem în viața noastră, care ne umple cu bucurie inexplicabilă pur și simplu numai din prezența sa. Este ceva practic chimic, ceva ce nu putem explica sincer. Găsiți această energie pozitivă și țineți-o strâns!

5. Cel care te obligă să gândești

Deși nu este niciodată un proces plăcut de a ne reevalua propriile vieți, poate fi necesar să ne facem calcule din când în când. Reflecția de sine este necesară pentru orice fel de îmbunătățire a vieții noastre.

Stați jos cu persoana care vă va pune întrebările potrivite pentru a vă ajuta mai bine să aflați cine sunteți și păstrați persoana respectivă aproape, scrie businessinsider.com.