Pentru a doua oară Instanța a decis: Hurdubae pierde procesul iar fostul manager al Casei de cultură revine în funcție

Sentinţa Tribunalului o reinstalează pe Lucia Gologan pe postul de manager, Hurdubae o demite. Până când acest joc?

Astăzi, 5 octombrie, Tribunalul Galaţi a decis  anularea actului administrativ nr. 915/02.08.2018, emis de C.C . Hurdubae, act prin care acesta o destituia din funcţia de manager al Casei de Cultură pe Lucia Gologan. În fapt era a doua demitere a managerului în acest mod.

Hurdubae nu a respectat prima hotărâre judecătorească prin care i se impunea să o lase manager în continuare pe Lucia Gologan. A emis, la început de august, o dispoziţie prin care o demitea din funcţie pe directoarea Lucia Gologan. În aceeaşi zi a  dat o dispoziţie de numire pe post ca manager interimar pe Diana Cioclu şi aceasta aflându-se la a doua numire de acest fel.

Dispoziţia primarului se anulează, Lucia Gologan trebuie să-şi termine peste aproape trei ani mandatul de manager, să-şi primească drepturile salariale aferente pe ultimele şase luni plus penalităţi. Diana Cioclu va trece iarăşi pe postul de bibliotecar.

Nouă nu ne rămâne decât să constatăm că lui Hurdubae îi place ţigăneala și abuzul. Îi place să se facă de râs prin instanţe şi să încaseze bobârnace ori de câte ori greşeşte. Și greşeşte des!

 

 

2 thoughts on “Pentru a doua oară Instanța a decis: Hurdubae pierde procesul iar fostul manager al Casei de cultură revine în funcție

  1. Am spus de la începutul acestei mascarade care va fi finalul. Sper ca cei care nu m-au crezut, de acum înainte să mă asculte pentru a nu avea dezamăgiri.

  2. Sper ca cei care au facut abuzurile sa raspunda penal pentru ca prea s-au considerat stapani ai institutiilor si pot face ce doresc iar despagubirile sa fie platite din buzunarele lor nu din impozitele oamenilor fiindca doamna Gologan trebuie sa isi ia si toate salariile din urma si nu o sa aiba casa de cultura in acelati timp doi manageri pe cioclu si gologan ca asa vor muschii unora.

Comments are closed.