Acuzații grave privind situația de la Spitalul municipal

Ședința Consiliului local din 27 septembrie a luat în discuție, prin vocea consilierului Vasile Diaconu, situația deplorabilă de la Spitalul municipal „Anton Cincuˮ Tecuci.

Ce se întâmplă la Spital?

„Situația de la Spital este total deplasată, sunt destule probleme acolo. Situația economică nu este tocmai strălucită, investițiile lipsesc iar salariile reprezintă cam 83% din venituri.

Angajările care au vrut să se facă și au fost suspendate, nu au fost aprobate de Consiliul de Administrație. Nu știu cum se întâmplă dar se pare că lucrurile importante nu trec prin Consiliul de Administrație.

Ar trebui să privim cu mai multă atenție situația Spitalului din Tecuci și investițiile care urmează să se facă acolo pentru că situația nu este deloc bună. Vedeți că apărem la televizor cum oamenii, ba unul – ba altul, filmează. Oameni care probabil nu au pregătireaˮ, a spus Vasile Diaconu, proaspăt demisionat din Consiliul de Administrație al Spitalului „Anton Cincuˮ Tecuci.

Primarul dă vina pe cetățenii municipiului pentru faptul ca situația de la Spital a devenit cunoscută în presă

„Este deplorabil că în acest an destul de important pentru țara noastră și orașul nostru ajungem să aruncăm cu noroi, premeditat, în tot ceea ce înseamnă sănătate.

Lucrurile rele și deloc notabile le fac cetățenii municipiului Tecuci care preferă să arunce cu noroi în primul rând în imaginea orașului, descoperind sau vânând lucruri nu foarte importanteˮ, a spus C.C. Hurdubae în ședința Consiliului local din 27 septembrie 2018.