Episcopul Huşilor: Ura faţa de un partid a fost mai intensă decât dragostea faţă de familie

Episcopul Huşilor, Ignatie, a declarat astăzi, 10 octombrie, că Referendumul pentru familie a fost invalidat fiindcă „maşinăria de propagandă a progresiştilorˮ a fost una mai abilă şi eficientă, dar şi pentru că evenimentul a fost „anexatˮ ideologic la politică, scrie hotnews.ro.

„În primul rând, referendumul a fost invalidat pentru că maşinăria de propagandă a progresiştilor a fost mult mai abilă şi mai eficientă.

 Biserica nu deţine, din păcate sau din fericire, reflexul de a gestiona corect şi în timpi reali toate minciunile, distorsionările şi calomniile grosolane care au curs, în săptămânile trecute, pe albia dezbaterilor publice.

De departe, cheia <succesului> a fost asigurată de anexarea ideologică a referendumului la politică, la unul dintre partidele actuale, precum şi la frica iluzorie că prin vot vor fi modificate şi alte articole din Constituţie, fapt care s-a soldat cu formarea unui contingent de indecişi sau decişi să nu participe la vot.

Cu alte cuvinte, ura faţa de un partid a fost mai intensă decât dragostea faţă de familie, de valorile tradiţionaleˮ, a declarat episcopul Huşilor.

Din păcate, episcopul Hușilor nu a menționat și numele acelui partid.