Situaţia traficului rutier la această oră

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că astăzi, 20 octombrie, la ora 7, nu erau semnalate evenimente rutiere care să impună oprirea circulaţiei pe drumurile naţionale sau pe autostrăzi şi nici probleme de fluenţă a traficului.

Pe DN 1, în judeţul Braşov, la kilometrul 220, se execută lucrări la podul de la ieşirea din Şercaia spre Făgăraş, până la începutul lunii noiembrie 2018. Zona este semnalizată cu semafoare.

Pe Autostrada A1, circulaţia rutieră este închisă pe sectorul  Șoimuș – Simeria, între kilometrii 354 şi 369, pentru efectuarea lucrărilor de realizare a conexiunii între sectorul de autostradă Deva – Orăștie (aflat sub trafic) cu lotul 4 al autostrăzii Lugoj – Deva (în execuție). Se estimează că lucrările vor fi finalizate până în data de 15 noiembrie 2018. Traficul se desfăşoară deviat pe DN 7, pe segmentul Simeria – Deva.

Pe Autostrada A2, pe sensul Bucureşti – Constanţa, au loc lucrări de reparaţii la sistemul rutier între kilometrii 68 + 700 metri şi 75 + 900 metri, circulaţia fiind restricţionată pe sensul către litoral, între localităţile Lehliu-Gară şi Drajna, judeţul Călăraşi. Traficul se desfăşoară doar pe calea 2 (Constanţa – Bucureşti), în ambele sensuri, pe câte o bandă de circulaţie, până la data de 4 noiembrie 2018.

Centrul Infotrafic mai informează, la ora 7:45, că pe DN 2 Bucureşti – Urziceni, în localitatea Lilieci, judeţul Ialomiţa, o femeie a fost rănită, după ce a fost lovită pe trecerea de pietoni de un autoturism.

Traficul se desfăşoară îngreunat, pe un fir alternativ, prin dirijare. Se estimează că circulaţia va reveni la normal în aproximativ 30 de minute.