Raportul de activitate al Direcţiei Servicii Publice ridică mari semne de întrebare

 

Un Raport, emis în data de 11 octombrie, a fost transmis Consiliului local de către Direcţia Servicii Publice din Primăria Tecuci. Raportul este semnat de ing. Pârvu Constantin, director.

Din acest document reţinem că de la înfiinţarea Direcţiei cei 34 de angajaţi s-au ocupat de reparaţii, lucrări şi montaje, în Primărie, blocurile CL, blocurile ANL, punţi şi balustrade ale unor treceri peste râurile Bârlad şi Tecucel, montare scenă, corturi, asistenţă instalaţie electrică şi delimitare perimetrală a zonelor la festivaluri şi spectacole precum Mitingul aviatic, Zilele oraşului Tecuci, etc.

La loc de cinste, mai precis în capul listei cu lucrări realizate, se află Acoperiş Piaţa Centrală – refacere completă.

Lucrările executate de angajaţii Direcţiei Servicii Publice în cazul obiectivului „Refacere acoperiş Piaţa Centrală” au fost: decopertare; turnare şapă; montare membrană; reparaţii interioare; reparaţii culoare de acces; montare sistem preluare apă pluvială acoperiş.

Tecucenii nu au uitat, însă, că startul investiţiei pentru obiectivul „Reabilitare acoperiș Piața Centrală Tecuci” a fost dat în 2 iulie 2018, iar lucrările a fost executate de o firmă din loc. Barcea, jud. Galaţi. Valoarea contractului a fost de 520.030 lei, respectiv 5,2 miliarde lei vechi.

Nouă nu ne rămâne decât să ne întrebăm pentru ce a încasat banii firma din Barcea din moment ce lucrările de reabilitare a acoperişului au fost executate de angajaţii Direcţiei Servicii Publice Tecuci.