Evenimente rutiere şi trafic îngreunat

 

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că începând cu data de 1 noiembrie 2018, circulația rutieră a fost închisă pe DN 7C (Transfăgărăşan), de la kilometrul 104 (Piscu Negru, judeţul Argeş) până la kilometrul 130+800 de metri (Bâlea Cascadă, judeţul Sibiu), conform regulamentului de funcţionare a drumului şi din cauza instabilității atmosferice la altitudine, ce poate produce fenomene meteorologice extreme în orice moment.

De asemenea, circulația rutieră a fost închisă şi pe DN 67C (Transalpina), din cauza căderilor de zăpadă, pentru toate categoriile de autovehicule, pe tronsonul Rânca (Gorj) – Obârşia Lotrului (Vâlcea), între kilometrii 34+800 de metri şi 59+800 de metri.

Astăzi, 5 noiembrie, la ora 10, traficul a fost întrerupt în judeţul Mureş din cauza unui eveniment rutier. Pe DN13A Odorheiu Secuiesc – Bălăuşeri, în zona localităţii Viforoasa (judeţul Mureş), a avut loc un eveniment rutier în care au fost implicate un autoturism şi un utilaj. În urma impactului, o persoană a fost rănită. Traficul a fost întrerupt pe ambele sensuri.

Tot în această dimineaţă, la ora 10.15, Centrul Infotrafic informa că pe DN67, pe raza localităţii Halânga, judeţul Mehedinţi, a avut loc un accident rutier. Un autoturism a pierdut controlul direcţiei şi s-a răsturnat în decor. În urma impactului, şoferul (singurul ocupant din vehicul) a decedat.