Conflict între un taximetrist şi client soldat cu avarierea autoturismului

 

La data de 8 noiembrie 2018, ora 23:30, Secţia 4 Poliţie a fost sesizată prin SNUAU 112 de către o persoană, despre faptul că in parcarea aferentă blocului Cămin 1, de pe strada Siderurgiştilor  are  loc un conflict între mai multe persoane.

În timp operativ, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Galați s-au deplasat la locul evenimentului sesizat unde au identificat participanții, și prin măsuri specifice au izolat altercația, înlăturând riscul de escaladare.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că în data de 8 noiembrie, în jurul orei 23, operatorul unui auto taxi a intrat în conflict cu pasagerul pe care-l transporta la adresa de destinație, pe fondul contravalorii cursei ce trebuia plătită de pasager. Declanșându-se conflictul, fiecare parte a solicitat sprijin de la cunoscuți, în scurt timp degenerând într-o încăierare. La intervenția polițiștilor, grupul format din şase bărbați s-a dispersat, iar conflictul a fost izolat.

Ca urmare a altercației între respectivele persoane a rezultat rănirea ușoară a uneia dintre acestea cât și distrugerea parbrizului autoturismului taxi.

În cauză, s-a format dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii liniștii publice și distrugere. În continuare, se efectuează cercetări pentru stabilirea adevărului.