Din activitatea Cercului Metodic Specialitatea Educatoare Set „B” Tecuci

 

Sâmbată, 8 decembrie 2018, a avut loc activitatea cercului metodic al educatoarelor – set „B” Tecuci – desfăşurat la Grădiniţa  cu P.N. „Alegreto” Tecuci.

 Acţiunea a debutat cu primirea într-un cadru festiv a participanţilor, 68 educatoare componente setului „B”, psihologul şcolar prof. Gina Violeta Colea şi directorul Şcolii gimnaziale „Nicolae Bălcescu” Tecuci, prof. Marilena Maria Tivdă.

Tematica activităţii a fost: „Curriculum pentru educaţie timpurie” şi „Teoria inteligenţelor multiple”.

Scopul întâlnirii a constat în împărtăşirea de idei noi legate de noul Curriculum pentru educaţie timpurie şi exemple din activitatea colegelor şi a psihologului şcolar privind tema cercului.

 Felicitări colectivului  de cadre didactice de la Gradinița cu P.N. „Alegreto”, cele două educatoare titulare, Ana Gheorghe şi Marcela Dimofte şi o fostă educatoare pensionară, Elisaveta Balan, la plata cu ora, pentru modul festiv de primirea oaspeţilor de către doi preşcolari îmbrăcaţi în costum naţional, cu colac şi sare, pentru seriozitate și implicare în desfășurarea şi reuşita activității metodice.

Întreaga grădiniţă este ornată de sărbătoare, inclusiv  educatoarele purtând ii tradiţionale. A impresionat foarte mult, momentul surpriză în deschiderea activităţii – dansul popular prezentat de preşcolarii grupei mari, sub îndrumarea educatoarei Marcela Dimofte.

 Activitatea psihologului şcolar a venit ca o încununare a tot ce s-a desfăşurat anterior şi prinde foarte bine, ca la fiecare cerc să avem în mijlocul nostru asemenea prezentări cu specialişti în domeniu.

Propunătoarele activității primesc calificativul F.B.

 

 

Responsabil cerc pedagogic, Lenuţa Hagiu, educ. Grăd. cu P.P. Nr. 14 Tecuci