Cazuri și necazuri… în dragoste

 

Identificaţi de polițiști, după ce ar fi tâlhărit un tânăr într-un apartament din Galați

La data de 11 decembrie a.c., ora 1.05, un tânăr de 20 ani, din comuna Vârlezi, a sesizat Secția 1 Poliție, prin apelul de urgență 112, cu privire la faptul că a fost victima unei infracțiuni de tâlhărie.

Acesta a relatat polițiștilor că în seara respectivă ar fi mers cu o persoană de sex feminin, pe care abia o cunoscuse, într-un apartament dintr-un bloc situat pe strada Roșiori. La scurt timp, în locuință ar fi intrat un bărbat care, amenințând victima cu un cuțit și lovind-o peste față, i-ar fi luat din portofel suma de 1.500 euro. Profitând de un moment de neatenție din partea agresorului, tânărul ar fi reușit să fugă din apartament, sesizând organele de poliție.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat persoanele bănuite că ar fi comis fapta, un bărbat de 30 ani și o tânără de 17 ani, care sunt cercetați pentru infracțiunea de tâlhărie, respectiv, complicitate la tâlhărie.

Bărbatul a fost reținut, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.