Premieră mondială la Tecuci: Primarul a reuşit să redirecţioneze nişte bani care nici măcar nu au existat

 

Se împlinesc în curând trei ani de când locuitorii din Tecuci sunt captivi într-un basm cu feţi frumoşi şi cu zâne iar zmeii locuiesc într-un stat paralel de unde vin din când în când pentru a da iama în bunăstarea tecucenilor.

Ultima minciună, coaptă în preajma sărbătorilor de Crăciun, a fost primită cu o plăcere nedisimulată de tecuceni. Plăcerea aceasta de a fi amăgit iar şi iar, de a cădea, cu veselie, din deziluzie într-o deziluzie şi mai mare aduce mai mult a masochism.

La doar o zi după Crăciun, în 28 decembrie, C.C. Hurdubae a anunţat tecucenii că Revelionul din centrul municipului Tecuci va fi anulat şi în acest an. Cei 110.000 lei programaţi pentru spectacolul de Revelion au fost redirecţionaţi către spitalul de pediatrie din Tecuci.

Anunţul primarului este însoţit şi de patru fotografii cu lucrări executate la spital din cei 110.000 lei redirecţionaţi.

 

 

Privind fotografiile oricine poate să înţeleagă că aceste lucrări nu au costat mai mult de 30.000 lei. Întrebarea este unde au ajuns restul de 80.000 lei redirecţionaţi către Spitalul de pediatrie. Adevărul este mult mai crud iar dacă nu sunteţi în stare să suportaţi adevărul ar trebui să vă opriţi din lecturarea acestui articol.

Suma de 120.000 lei pentru Revelion 2018-2019 apare pentru prima dată într-un document din 22 martie 2018 cu specificarea că banii vor fi alocaţi dacă se identifică sume de finanţare la rectificare. Aceeaşi sumă apare şi la ultima modificare a Planului cultural, în 16 noiembrie 2018.

În realitate aceşti bani nu au existat, nefiind alocaţi fiindcă nu s-au identificat sume de finanţare. Nu au fost găsiţi bani pentru Revelion din cauza slabelor încasări la buget, a aparatului administrativ supradimensionat, a salariilor obscene încasate de primar şi clica din jurul lui.

Şi fiindcă nu au fost găsiţi banii pentru spectacolul de Revelion, C.C. Hurdubae a anunţat că aceşti bani au fost redirecţionaţi. Minciuna a prins şi a topit sufletele tuturor. Adevărul, însă, este mult mai crud: aceşti bani nici măcar nu au existat.

Celor cărora le place să fie minţiţi, care cred că se află într-un basm cu feţi frumoşi şi cu zâne, le dorim, în continuare, vise plăcute!

Tuturor celorlalţi, care trăiesc în realitate, le dorim un nou an plin de împliniri!