Percheziţii vizând traficul de droguri – Video

 

Ieri, 15 ianuarie 2019, procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul teritorial Constanța împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul B.C.C.O. Constanța au efectuat două percheziții domiciliare pe raza municipiului Constanța, într-o cauză vizând săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc.

În cauză există suspiciunea rezonabilă, că o persoană de sex masculin, în vârstă de 47 de ani, din municipiul Constanța a pus în vânzare diferite cantități de droguri de risc, respectiv cannabis, pe care îl producea într-un apartament situat în cartierul Tomis III.

Cu ocazia percheziției domiciliare a fost identificată o cultură indoor de cannabis, ajunsă la maturitate, formată din 27 plante, cântărind circa 5 kg masă vegetală verde.

Tot cu această ocazie au mai fost identificate și indisponibilizate: un cântar electronic de precizie, câteva sute de pliculețe autosigilante neutilizate, mai multe zeci de muguri de cannabis în diferite stadii de uscare, o instalație automatizată de iluminat și una de ventilat, precum și îngrășăminte necesare dezvoltării plantelor avute în cultură.

Procurorii DIICOT au dispus reținerea inculpatului pentru o perioada de 24 de ore, în cursul zilei de astăzi urmând sa fie prezentat Tribunalului Constanţa cu propunere de arestare preventivă pentru o perioada de 30 de zile.