Căutat de poliție pentru tâlhărie

 

Polițiștii gălățeni caută un bărbat de 36 ani, din municipiul Galați, bănuit că, în ziua de 14 ianuarie, ar fi comis o tâlhărie, în scara unui bloc din localitate. Persoanele ce pot oferi informații care să conducă la depistarea acestuia sunt rugate să sune la numărul unic de urgență – 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

 La data de 14 ianuarie a.c., în jurul orei 11, un bărbat de 75 ani, din municipiul Galați, a fost victima unei infracțiuni de tâlhărie, fiind atacat de o persoană necunoscută, în scara blocului unde locuiește și deposedat, prin violență, de suma de 500 euro și un telefon mobil.

La scurt timp după comiterea faptei, polițiștii au identificat prezumtivul agresor, în persoana unui bărbat de 36 ani, din municipiul Galați, care, în prezent, se sustrage cercetărilor.

Semnalmente: înălțime – 1,75m, greutate – 69 kg, constituție atletică, păr șaten, drept, des, barbă, fără alte semne particulare.

Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la depistarea bărbatului, sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.