Accident la Tecuci. A intrat cu mașina în gard – Galerie Foto

 

Astăzi la ora 13, pe trecerea de pietoni de la benzinăria OMV a avut loc un accident rutier soldat cu rănirea unui conducător auto și avarierea a două autoturisme.

Șoferul unui microbuz transport marfă, cu nr. GL 94 PLC, care venea dinspre Zona industrială s-a lovit pe trecerea de pietoni de un autoturism care ieșea de pe strada Școlii de șoferi Scatec. Rămânând cu piciorul pe pedala de accelerație, șoferul autoturismului GL 07 BPE a demarat în gardul unei locuințe.

 A fost nevoie de intervenția echipajelor SMURD și a Pompierilor pentru a-l scoate pe șoferul autoturismului din poziția în care avea piciorul imobilizat.

Martorii de la fața locului afirmau că ambele vehicule aveau viteză, ba chiar că accelerase pe culoarea galbenă a semaforului. Poliția va decide care conducător auto se face vinovat de accident.

În timp ce Poliția, Pompierii și ambulanța erau la fața locului, tot în același perimetru, un conducător auto a încercat să depășească un tir pe trecere, pentru a vira spre Autogară dar a intrat în scara de acces a tirului, neavând vizibilitate să vireze la stânga.

Vom aștepta comunicatul Poliției pentru a elucida accidentul petrecut în Tecuci.