Primăria Tecuci criticată în termeni duri chiar de arhitectul instituţiei – Video

 

 În data de 23 mai 2018 atrăgeam atenţia asupra transformării străzilor din Zona industrială în străzi cu sens unic şi alocarea celui de-al doilea sens pentru parcări.

Luni, 21 ianuarie 2019, în cadrul dezbaterii publice privind Proiect de hotărâre Actualizare PUZ, trecerea de la dublu sens la sens unic şi adăugarea de parcări pe celălalt sens a fost aspru criticată de arhitectul Primăriei.

 „Tecuciul a rămas în Evul Mediu şi mai mult de atât, dacă tot îmi spuneţi că nu se respectă nimic. Am venit în Tecuci şi am găsit un Tecuci mai rău ca-n Evul mediu. Dacă aţi avut o dramă stradală cu străzi înguste, aţi găsit de cuviinţă să faceţi sensuri unice, cu parcări pe sensul blocat, când legea spune clar că acolo unde aveţi sensuri unice şi parcări traficul este îngreunat mai mult decât dacă ar fi fost două sensuri”, a spus arhitectul şef al Primăriei Tecuci.

Nouă nu ne rămâne decât să ne întrebăm cine a aprobat transformarea străzilor din Zona industrială. Dacă a fost chiar actualul arhitect şef să înţelegem că în dezbaterea publică acesta şi-a făcut autocritica?

 

 

2 thoughts on “Primăria Tecuci criticată în termeni duri chiar de arhitectul instituţiei – Video

  1. Strazile din Tecuci arata jalnic, chiar din evul mediu. La intrare in Tecuci dinspre Galati trebuie sa fii foarte atent ca iti rupi masina, iar prin Tecuci strazile arata ca dupa bombardament. Spitalul din Tecuci e jalnic, nu intelegem cum de Sanipidul ii mai da aprobare sa fuctioneze.In saloane pute, jegul e la el acasa si daca nu cotizezi risti sa te intorci mort.

Comments are closed.