Senatorul Butunoi s-a lepădat de tecuceni şi preferă vrâncenii

 

 În Ziua Unirii Principatelor Române, Daniel Butunoi, senator de Tecuci și președinte al organizaţiei locale, a ales să sfideze Tecuciul și ai lui alegători, luându-și tălpășița către Focșani.

Conform fotografiilor postate pe un site local, Butunoi a fost în coasta lui Tăriceanu, sorbindu-l din priviri și așteptând un moment propice pentru discuții.

 „Senatorul Butunoi a mers la Focşani să-şi aranjeze intrarea în ALDE. După ce Dragnea îl vrea afară din PSD din cauza susţinerii taberei Firea, Butunoi a mers la Focşani să discute direct cu Tăriceanu trecerea la ALDE. Noul lider la PSD Tecuci pare a fi Mircea Iulianˮ, informează un tecucean.

Dacă la Tecuci ziua de 24 ianuarie a fost marcată pe repede-nainte, fețele conducerii administrației afişând zâmbete false și un program subţire, alta a fost situația la vrânceni unde a ales să fie prezent Butunoi.

 La Focșani a fost momentul evocator  intitulat „Unirea Principatelor Române”, derulat în două părți, urmat de lansarea unei emisiuni de mărci poștale „160 de ani de la Unirea Principatelor Române”. Hora a Unirii a fost interpretată de Veta Biriș, acompaniată de Orchestra „Lăutarii“ din Chișinău, condusă de Nicolae Botgros. Manifestările au continuat cu defilarea Gărzii de Onoare și prezentarea tehnicii de luptă a unităților militare. A defilat și Detașamentul de cavalerie al Jandarmeriei Române.

Cei prezenţi la manifestări au primit din partea oficialităţilor fulare tricolore. Hurdubae a împărțit câteva baloane și multe zâmbete artificiale.