Tecuci între promisiuni şi fapte: Sănătatea şi sportul – Galerie foto

 

Sănătatea și sportul au făcut obiectul promisiunilor către tecuceni atunci când actualul primar și-a făcut campanie ori imediat după preluarea mandatului.

În pliantul de campanie, distribuit la începutul anului 2016, C.C. Hurdubae anunța: „Susțin și promovez Sportul. Finalizez Bazinul de înot. Scot Stadionul din paragină și îl redau activităților sportiveˮ.

După trei ani de la aceste declarații se constată că nu este atins niciun obiectiv. Stadionul zace în paragină, este plin de buruieni, câini, rugina și-a pus amprenta pe ceea ce odată era tribună, gardul stă să cadă, vestiarele au rămas în condiții de eră primitivă, terenul e impropriu oricărei competiții sportive.

Bazinul de înot, situat în incinta Clubului Școlar Sportiv zace și el în abandonare. Ieri l-am putut admira doar printre geamuri, deoarece paznicul interzice fotografiatul, chiar dacă este o instituție publică, nicidecum moșia cuiva. Sunt bălării crescute în interior iar construcția este rămasă la același stadiu al anului 2010. 

Un alt obiectiv important promis de actuala conducere a Tecuciului este mult trâmbițatul Spital regional, plănuit a fi construit în zona Kaufland, pe vechiul amplasament al unității militare. Am bătut toate noroaiele din acea zonă, dar nici un indiciu de unitate sanitară. În schimb, locul arată dezastruos, lăsând impresia că te afli într-o junglă. Cine să se ocupe de acel vast teren, când altele sunt prioritățile actualei conduceri a Primăriei.

Au majorat taxele și impozitele pentru ca mahării administraţiei locale să încaseze salarii colosale. Banii se scurg în buzunarele lor iar oraşul se stinge puţin câte puţin.

 

Tecuci – 7 februarie 2019

28 new photos · Album by Ziarul Tecucean