Aurora Chiţu se întoarce la Primărie

 

Ieri, 12 februarie, Curtea de Apel Ploieşti a pronunţat o decizie definitivă în dosarul în care fostul arhitect şef, având calitatea de reclamant, a chemat în instanţă Primăria Tecuci şi primarul.

 „Soluţia pe scurt: Admite excepţia nulităţii cererii de recurs pentru nemotivare. Admite excepţia nulităţii completării motivelor de recurs pentru tardivitate şi nedepunerea acestora la instanţa care a pronunţat hotărârea recurată. Constată nul recursul. Obligă recurenta-pârâtă la plata către intimata-reclamantă a sumei de 2.000 lei cu titlu de cheltuieli de judecată reprezentând onorariu avocat. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 12.02.2019”, se arată în minuta şedinţei.

Aşadar, Aurora Constanţa Chiţu se va întoarce la Primărie, pe postul de arhitect şef, urmând să primească şi salariile restante din 2016 până în prezent.

Rămâne incertă situaţia actualului arhitect şef al Primăriei, Vasilică Crăciun. Va fi nevoit acesta să returneze salariile primite, fiindcă a ştiut că vine pe o funcţie aflată în litigiu? Nu ştim.

 

One thought on “Aurora Chiţu se întoarce la Primărie

  1. În hotărârea de soluționare a fondului nu se dispune reintegrarea d-nei Chițu A. pe funcția avută, ci numai anulearea raportul de evaluare … nr.16/29.01.2016.

    Pentru ”salarii restante” trebuie o hotărâre judecătorească. Unde-i ?

    Actualul arhitect șef nu returnează niciun venit salarial din perioada angajării sale la UAT Tecuci. N-are relevanță dacă a știut sau nu că funcţia s-a aflat în litigiu.

Comments are closed.