Liderul Sindicatului din Învăţământ se implică activ în promovarea talentului

 

Şcoala Gimnazială „Iorgu Iordan“ din Tecuci a organizat  în luna ianuarie un concurs de recrutare pentru ocuparea funcției contractuale de execuție vacante, de administrator patrimoniu, 0.5 normă.

Concursul a fost adjudecat de administratorul Liceului „Ovid Caledoniu” din Tecuci. Acesta va avea în continuare normă întreagă de administrator la liceu şi jumătate de normă ca administrator la şcoala „Iorgu Iordan”.

Asta înseamnă o normă şi jumătate de administrator. Puţin, mult, nu avem de unde să ştim. Dar, cu siguranţă, nu de ajuns. Iar aceasta fiindcă noul administrator al şcolii „Iorgu Iordan” are şi jumătate de normă ca profesor la liceul „Ovid Caledoniu”, dar şi jumătate de normă bibliotecar la acelaşi liceu.

Cumulând toate normele obţinem 2,5 norme lunar, lucru care ar fi peste puterile oricui, dar nu şi peste cele ale administratorului – profesorului – bibliotecarului tecucean. Acesta este un adevărat talent local în drămuirea timpului şi dozarea eforturilor astfel încât să facă faţă cu brio fiecărei funcţii în parte.

Aceste numiri, care ajută la creşterea calităţii învăţământului din municipiul nostru, sunt posibile doar prin implicarea activă a conducerii Sindicatului Liber din Învăţământului tecucean, precum şi a fructuoasei colaborări a conducerii cu organizaţia PSD Tecuci.

Mulţumim pe această cale lui Mircea Petică, liderul Sindicatului Liber din Învăţământul tecucean, fără intervenţia căruia ocuparea acestor funcţii nu ar fi fost posibilă!

 

You cannot copy content of this page