Un tânăr a circulat fără a deține permis și un șofer era băut la volan

 

Duminică, 17 februarie, în jurul orei 14.30, un conducător auto a fost depistat la volanul mașinii, fără permis de conducere. Este vorba despre un tânăr de 20 ani, din municipiul Tecuci, care a circulat pe D.E. 581, în interiorul localității, autoturismul fiindu-i încredințat de un bărbat de 25 ani, din comuna Nicorești, care cunoștea faptul că acesta nu posedă permis de conducere.

Polițiștii efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere și încredințarea unui vehicul pentru a fi condus de o persoană care se află în această situație.

 

Tot duminică, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Matca au oprit în trafic, pe D.J. 251A, în comuna Corod, un autoturism condus de un bărbat de 48 ani, din localitate.

Întrucât la testarea alcoolscopică acesta a prezentat o valoare de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat, polițiștii l-au condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice și au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.