Primarul și gașca PSD au pus la cale falimentarea comercianților tecuceni. Falimentul depinde de votul consilierilor locali

 

Unul din proiectele care a fost trimis pe ultima sută de metri consilierilor, pentru a putea fi dezbătut și votat în ședința ordinară de joi, 21 februarie, a fost „Proiect de hotărâre privind trecerea unui imobil situat în str. Gheorghe Petrașcu 64-66 din domeniul public al Municipiului Tecuci, în domeniul privat al acestuiaˮ.

În fapt, inițiatorul, în speță Hurdubae, a făcut demersurile necesare pentru ca acel imobil și teren aferent, în suprafață totală de 17.811 mp, să fie vândut unui grup de investitori pentru o sumă de peste un milion de euro, urmând ca pe locul respectiv să se construiască un lanț de magazine. Reamintim că terenul se află situat la intrarea în fosta UM, în vecinătatea supermarketului Kaufland.

În ședința Consiliului Local de aseară, proiectul nu a întrunit suficiente voturi favorabile pentru a putea trece. Consilierii care nu sunt de acord cu vânzarea Tecuciului la bucată sunt cei din PNL, ALDE și PMP.

Văzând că planul le-a fost dat peste cap, Hurdubae și gașca consilierilor PSD au stabilit ca acest proiect de trecere a imobilului și terenului din UM în domeniul privat, și apoi vinderea lui, să fie obiectul unei alte ședințe, planificată a avea loc marți, 26 februarie, la ora 16.

Votarea acestui proiect înseamnă trecerea comercianților de pe strada Mare și a piețarilor la sapă de lemn

După ce în ultimele trei anotimpuri, comercianții de pe strada Ștefan cel Mare au avut de suferit datorită faptului că administrația locală și-a bătut joc de ei prin prelungirea unei lucrări fără cap și coadă, închiderea definitivă a circulației, după ce și piețarii au stat acasă cu lunile căci n-aveau acoperiș deasupra tarabelor, aceeași administrație PSD a orașului a mai venit cu o idee ingenioasă. A montat parcometre peste tot, astfel încât populația să renunțe definitiv la magazinele de pe str. Mare și perimetrul Pieții, potențialii cumpărători preferând supermarket-urile.

Acum, pentru a le da și ultima lovitură acestor năpăstuiți comercianți, clica PSD insistă să vândă terenul pentru a-i determina pe patronii tecuceni să renunțe de bună voie la afaceri.

Această mișcare a primarului și clicii PSD depinde de votul care va fi în ședința de marți, 26 februarie.

Toți comercianții Tecuciului care consideră că vor avea afacerile afectate de construirea unui nou lanț de magazine în vecinătatea Kaufland, sunt rugați să participe la această ședință.

Astfel, tecucenii vor avea ocazia să vadă care sunt consilierii locali cărora le-au dat girul în alegeri iar acum își bat joc de munca lor.

Se pare că unii consilieri locali ai Tecuciului și-au uitat menirea și atribuțiile, au uitat cine i-a ales să reprezinte orașului, preferând  să voteze doar împotriva cetățeanului. Mărirea taxelor și impozitelor se pare că nu sunt suficiente, dorind să aducă tecucenii la disperare. Vom vedea marți care dintre acești „aleșiˮ ridică mâna pentru falimentarea patronilor tecuceni.

 

One thought on “Primarul și gașca PSD au pus la cale falimentarea comercianților tecuceni. Falimentul depinde de votul consilierilor locali

Comments are closed.

You cannot copy content of this page