Ce s-a făcut cu restul de bani?

 

În aproape trei ani de administraţie primarul municipiului Tecuci nu a scăpat nici o ocazie de a fi galant pe banii tecucenilor. De fiecare dată a avut grijă să fie fotografiat pentru a-şi etala galanteria pe pagina de socializare.

Nu acelaşi lucru s-a întâmplat şi în acest an când, de 1 Martie, primarul nu a ieşit să ofere o floare, un ghiocel, ceva.

În schimb, a dedicat femeilor din municipiul Tecuci un spectacol de primă clasă. La acest spectacol au participat pe bază de invitaţie circa 250 de femei, după cum scrie un tecucean:

„Spectacolul a avut loc vineri 1 Martie ora 13,30 în secret, nefiind anunțat nici prin afișe și nici pe rețelele de socializare. Și-au dat concursul Grupul Ad Libitum Voices și soliștii Casei de Cultură Tecuci. La acest spectacol au participat aproximativ 250 de femei pe bază de invitație”.

„De ce nu s-a făcut public dacă acest spectacol a fost plătit din bugetul Primăriei (banii tecucenilor)?”, întreabă acelaşi tecucean pe pagina de socializare.

Motivul îl aflăm tot de la el:

„Acest spectacol nu cred să fi costat mai mult de 7.000 de lei, Grupul Ad Libitum fiind cotat la 1.000 de euro/spectacol. Mă întreb ce s-a făcut cu restul de bani”.

Un spectacol oferit femeilor, de ziua lor, este un gest frumos, fără tăgadă. Rămâne, însă, să aflăm unde au dispărut 10.000 de lei, diferenţa dintre preţul achiziţionării spectacolului şi preţul cerut de grup pentru spectacol.

 

 

You cannot copy content of this page