Machiavelismul administraţiei PSD

 

Luni, 11 martie, Consiliul local Tecuci are programată o şedinţă extraordinară cu două proiecte pe ordinea de zi.

Primul proiect se referă la modificarea tarifului pentru transportul public, tarif care este în vigoare din februarie 2010.

Cel de-al doilea proiect se referă la terenul de la unitatea militară. Este pentru a treia oară când acest proiect se află pe ordinea de zi a consilierilor locali. În prima şedinţă proiectul nu a întrunit voturile necesare iar în cea de a doua şedinţă proiectul a fost retras după ce aproximativ 30 de comercianţi au ţinut să fie prezenţi pentru a vedea cum votează consilierii care le reprezintă interesele.

Şedinţa în sine este cu dus-întors şi scoate în evidenţă machiavelismul administraţiei PSD. Această şedinţă este menită să aducă un plus de imagine PSD-ului şi să stigmatizeze opoziţia.

Prezenţa consilierilor PNL, după ce au boicotat şedinţa precedentă, va fi trâmbiţată ca o urmărire a intereselor personale, cu referire la creşterea preţului unui bilet în transportul public, chiar dacă acest preţ nu a mai fost actualizat din 2010.

Absenţa consilierilor PNL va fi folosită de PSD pentru a le arăta tecucenilor că opoziţia nu este interesată de bunul mers al transportului public tecucean.

Oricum o dai nu-i bine. Este nevoie de o minte sclipitoare pentru a para acest machiavelism.