Agresor sexual căutat de poliție

 

Polițiștii gălățeni caută un bărbat bănuit că, în ziua de 12 martie, în jurul orei 8, ar fi agresat sexual o fetiță de 10 ani,  în scara unui bloc din municipiul Galați. Persoanele ce pot oferi informații care să conducă la identificarea acestuia sunt rugate să sune la numărul unic de urgență – 112 sau să anunțe, de îndată, cea mai apropiată unitate de poliție.

La data de 12 martie a.c., în jurul orei 8, în timp ce se deplasa pe strada Brăilei din municipiul Galați, o fetiță de 10 ani a fost abordată de un bărbat necunoscut, care a condus-o în scara unui bloc unde a agresat-o sexual.

Semnalmentele agresorului: vârsta 35 – 40 ani, constituție solidă, ten măsliniu. Bărbatul era îmbrăcat cu o geacă din material textil de culoare gri, pantaloni, de asemenea din material textil, de culoare maro și pe cap purta un fes de culoare neagră.

Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la identificarea bărbatului, sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

 

 

You cannot copy content of this page