Pentru unii mumă, pentru alţii ciumă

 

Începând cu data de 3 martie 2017 au fost instituite restricții de staționare pe strada 1 Decembrie 1918, tronson SC Telekom Communications (fost Romtelecom) – OMV Petrom, pe ambele sensuri de circulație în intervalul orar 7 – 18.

 Nerespectarea semnificației indicatoarelor și staționarea în acest interval 7 – 18 constituie contravenție și se sancționează conform art. 101, alin. (6) din codul rutier cu amendă prevăzută în clasa a III-a de sancțiuni, cu 6 până la 8 puncte de amendă.

Aceleaşi restricţii de staţionare sunt valabile şi pe segmentul Casa de cultură – Turist.

 Administraţia a mers mai departe şi pe strada 1 Decembrie 1918, între OMV Petrom şi Turist a decretat oprirea interzisă. Poliţia locală patrulează intens în această zonă pentru sancţionarea posibililor contravenienţi.

Aceste restricţii nu sunt însă valabile şi pentru membrii PSD. Aceştia îşi parchează zilnic maşinile în faţa sediului organizaţiei PSD, situat pe strada 1 Decembrie 1918, peste drum de Casa de cultură, reuşind să obstrucţioneze circulaţia rutieră.

În vreme ce tecucenii sunt atenţionaţi sau chiar sancţionaţi pentru opririle pe strada 1 Decembrie 1918, pesediştii îşi văd nestingheriţi de treabă, sub oblăduirea poliţiei locale.

 

You cannot copy content of this page