Tecuciul merita mai mult decât niște cârpeli! Tecuciul merita un primar gospodar, nu unul pus pe căpătuială

 

La fel ca în toată țara și la Tecuci s-a dat startul campaniei pentru europarlamentare ceva mai devreme de cum era normal, dar cu anomaliile conducerii actuale deja am început să ne obișnuim. Bannerele au fost urcate la loc de cinste, pesediștii fiind neinspirați total în alcătuirea unei propoziții care să-i reprezinte. Ne spun că „România merita mai multˮ, concluzie la care am ajuns și noi de ceva timp.

 Și Tecuciul merita mai mult! Dar cetățenii au crezut în balivernele lui Hurdubae și sau pricopsit cu un primar care a umplut primăria și instituțiile de toate neamurile, cunoștințele și tot clanul unora, care a făcut ca Tecuciul să fie „vedetăˮ națională la Tv de nenumărate ori, care a mărit taxe și impozite astfel încât avem cea mai mare taxă de salubrizare din țară, care a mințit că urbea noastră va avea un spital regional, a reintrodus plata la parcări auto, care a promis că va asfalta anual km de străzi, care susținea continuu că prioritățile sunt investițiile în sănătate, sport, unități de învățământ, asfaltări și multe altele.

 Au trecut aproape trei ani iar Hurdubae cu gașca angajată într-o primărie supraînghesuită nu găsesc altceva mai bun de făcut decât să stea toată ziulica la pândă pe paginile de socializare, să posteze pe facebook și să comenteze sub diverse conturi false. Aceștia sunt oamenii care ne conduc, care sunt plătiți enorm de comunitate să muncească în folosul lor, iar ei găsesc de cuviință să-și bată joc de această comunitate, sfidând orice plătitor de taxe și impozite locale.

A trecut timpul, şi vedem cum această conducere cu alaiul angajaților fără număr nu este în stare să întrețină ce au primit de la predecesori.

 Orașul e murdar, prăfuit, trist și mohorât. La începutul săptămânii muncitorii au primit ordin să cârpească iar străzile. După cârpeala de pe str. Nicorești  a venit rândul str. 1 Decembrie 1918, din centru până la semaforul de la Policlinică. A durat o săptămână ca acei muncitori ai unei firme, probabil abonată la banul public, să scobească craterele formate și să astupe doar o parte din ele.

O altă porțiune de drum, de la Muzeu către semafoare a rămas cu ditamai gropile neumplute, șoferii făcând slalom printre ele. Ba chiar, vizavi de farmacia consilierului Diaconu, pe prima bandă de mers nu se poate trece, șoferii stând la rând să ocolească banda. Toată săptămâna roțile mașinilor au călcat doar în gropi.

 Fotografiile au fost făcute astăzi după ora 12, când ar fi fost normal să se termine cârpeala, având în vedere că școala din acea zonă și policlinica sunt închise. Dar cine să muncească sâmbăta, au program de bugetari și lucrătorii.

Dacă România merită mai mult și Tecuciul merită mai mult. Merită un primar gospodar nu o persoană care nu-și respectă angajamentele și trimite funcționarii cu polițiștii locali să someze tecucenii ca să achite dările impuse!