Noaptea minţii: „S-au făcut trotuare să poată parca mașinile”

 

Despre Strada Mare s-au scris şi se vor mai scrie multe rânduri, despre cum a fost, cum ar fi trebuit să fie şi cum este.

În acest moment nu este clar dacă a fost greşit proiectul de reabilitare sau dacă cineva a vrut să încaseze un ban în plus. Un lucru este cert: maşinile nu au ce căuta pe trotuar.

„Trotuar folosit pentru parcare? Ce rost aveau cele 8 luni de haos? Bănuiesc că firma care a executat lucrările a fost înființată cu o săptămâna înaintea începerii lucrărilor, altfel ar fi știut că niște profesioniști nu ar recomanda niciodată folosirea pavajului pentru traficul mediu sau intens și greutatea vehiculelor (mai ales cel făcut pe strat de nisip așa cum a fost făcut cel de pe <strada Mare>), având tendința de a se deplasa sub greutatea autoturismelor formând denivelări care pe lângă faptul că ar arată în foarte scurt timp inestetic (formându-se mici pâlnii de depozitarea apei) cresc și costurile pentru întreținerea lui… Cu alte cuvinte o mare prosteala făcută pe banii contribuabililor”, a scris o tecuceancă.

„Normal… S-au făcut trotuare să poată parcă lumea mașinile”, observă un tecucean.

Prin definiţie, trotuarul este acea parte destinată exclusiv pietonilor. Se pare, însă, că arhitecţii care au aprobat acest proiect sunt de altă părere.

„Am venit în Tecuci şi am găsit un Tecuci mai rău ca-n Evul mediu”, spunea arhitectul şef al Primăriei Tecuci.

Între timp am mai evoluat. Acum suntem în Epoca de Piatră.

 

 

3 thoughts on “Noaptea minţii: „S-au făcut trotuare să poată parca mașinile”

  1. Și pe bulevard e aceiași situație, au făcut parcre pe trotuar.

  2. Pe strada Bobalna ,nu exista trotuar ! Merg copiii la scoala printre masini .

  3. Strada Trecatoarea Bran, la doi pasi de primarie, este inca neasfaltata, plina de gropi. mai rau ca un drum de tara, cu toate ca toti primarii in timpul campaniei electorale au promis ca se rezolva.

Comments are closed.