Alesia Munteanu a obținut Premiul I la Festivalul „Voci de Îngeri”

 

În perioada 13 – 14 aprilie, la Teatrul „Matei Vișniec” din Suceava s-a desfăşurat cea de-a II-a ediţie a Festivalul Internațional de Muzică ușoară pentru copii și tineri „Voci de Îngeri”.

 Festivalul este un concurs de interpretare ce are ca scop promovarea creației și artei interpretative, descoperirea și promovarea copiilor și tinerilor talentați în interpretarea muzicii ușoare (pop) specifice vârstei, dezvoltarea spiritului de competiție și corectitudine între copii și tineri de vârste apropiate, dorindu-se a fi și prilej de bucurie, întâlnire, cunoaştere şi prietenie între participanţi.

Juriul festivalului-concurs a fost compus din nume prestigioase din domeniul muzicii ușoare și a culturii românești: Mihai Alexandru, Luminița Anghel, Aurelian Temișan, Tudor Turcu, Claudiu Bulete, Marcel Iorga, Mihaela Gârlea, Florin Fodor.

La acest festival sucevean au fost jurizați 150 de copii și tineri talentați cu vârste cuprinse între 4-25 ani, concurenți din peste 40 de cluburi și școli de muzică din țară și din Republica Moldova.

Din Tecuci, la acest Festival a fost înscrisă Alesia Munteanu, elevă a Şcolii „Dimitrie Sturdza” şi a Şcolii de canto „Soul Music Art”.

 Alesia a fost câştigătoare și de această dată, obținând Premiul I la Festivalul „Voci de Îngeriˮ din Suceava.

Primul ei gând după jurizare s-a îndreptat către profesorii coordonatori Dragoș Gheorghiu, Mihai Zanoschi, Lucian Mocanu și părinții ei, aducându-le mulțumiri.

Felicitări, Alesia, și baftă în competițiile viitoare!