Campania „Prin ochii celor mici suntem eroiˮ. Cei doi maratonişti au ajuns la Tecuci – Video

 

Militarul gălăţean Laurenţiu Cobzaru, maratonist implicat în susţinerea cauzelor umanitare, alături de Costel Mazâlu, angajat al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Brăila, au alergat astăzi, 25 aprilie, pe traseul Poligonul Smârdan – Schela – Pechea – Valea Mărului – Matca – Tecuci.

 Campania „Prin ochii celor mici suntem eroiˮ, din care face parte acest maraton, vine în ajutorul copiilor defavorizați, din familii nevoiașe ori din centre de plasament. Cei care doresc să le fie alături și să ia parte la acest proiect de suflet printr-o donație, sunt rugați să apeleze numerele de telefon 0742.795.877 (Mircea Totolici) și 0753.699.934 (Liliana Apostu).

La ora 16, Laurenţiu Cobzaru şi Costel Mazâlu au fost primiţi în sala de şedinţe a Primăriei Tecuci, în aplauzele celor prezenţi.

La acea oră, în sala de şedinţe, era programată o dezbatere publică urmată de şedinţa Consiliului local Tecuci.

 „Avem în partea dreaptă a noastră doi oameni deosebiţi, Costel Mazalu şi Laurenţiu Cobzaru, care prin acţiunea lor au alergat din comuna Matca până la Tecuci pentru o cauză umanitară”, a spus primarul Hurdubae.

Cu această ocazie, Costel Mazâlu şi Laurenţiu Cobzaru au oferit un drapel fratelui eroului tecucean sublocotenentul Narcis Şonei, decedat la data de 24 aprilie 2005, în timpul desfășurării unei misiuni de patrulare în teatrul de operații din Afganistan. Un alt drapel a fost oferit reprezentanţilor autorităţii locale.