Direcţia 5, evoluție incendiară la Tecuci – Galerie foto

 

Duminică, 5 mai, sala „Ion Petroviciˮ din Tecuci a fost gazda unui adevărat spectacol, cum rar se vede pe această scenă, oferit cu multă generozitate de cunoscuta și apreciata formație Direcția 5.

Formația a fost înființată în anul 1991 și în repertoriul ei figurează piese de rock alternativ, rock electronic, balade rock dar și pop-rock. În perioada 1992 – 2019, formația a lansat un număr de 38 de discuri. 

De 28 de ani, Direcția 5 păstrează un loc printre cele mai iubite trupe de la noi din țară și pare că a fost înființată special pentru a cânta ode îndrăgostiților. Muzica formației se reinventează de la an la an, dar nu se abate niciodată de la principala ei direcție: Iubirea. Direcția 5 a venit în Tecuci la invitația făcută de Fundația Pelin.

În spectacolul de față, intitulat „Muzică, flori și poezieˮ, formația a fost alcătuită din Cristi Enache – voce (din anul 1998), Carmin Ionescu, Nicu Damalan, Marius Keșeri, Marian Ionescu. Din programul acestora nu au lipsit piesele de succes „Salut! Ce faci?ˮ, „Am știutˮ, „Îți promitˮ, „Te iubescˮ, „Paradisˮ, „Când sunt cu tineˮ, „Am nevoie de tineˮ, „Îți mulțumesc!ˮ, „La mulți ani!ˮ, „Pur și simpluˮ, „Sigurˮ, „Tot ce vreiˮ și altele, majoritatea cântate împreună cu publicul.

S-a remarcat prestația excelentă a trupei dar și a soliștilor, publicul având bucuria de a o revedea și pe apreciata interpretă Alina Crișan, fostă componentă a trupei ASIA.

Repertoriul a fost foarte bine ales, cu multe piese frumoase, cu un crescendo și cu un final spectaculos.

Publicul a cântat, a aplaudat, stând pe scaune sau în picioare cu mâinile pe sus. În spatele sălii se dansa continuu, tecucenii trăind momentul.

A fost un spectacol de zile mari cu o trupă importantă a României.

 

Iancu Aizic

 

Direcţia 5 – 5 mai 2019 Tecuci

30 new photos added to shared album