Cinism fără margini: La Tecuci, PSD a adus copii de cinci și zece ani să-i huiduie pe liberali

 

Situație fără precedent înregistrată la Tecuci. În timpul unei întâlniri a conducerii centrale a PNL cu membrii și simpatizanții liberali tecuceni, un grup de aproximativ 10 – 12 oameni de etnie romă, în care s-au remarcat mame cu copii de cinci și zece ani, a strigat lozinci anti PNL. Timp de mai bine de o jumătate de oră, copiii au țipat înspre liberali, spre indignarea sutelor de oameni aflați la acele ore pe stradă.

 

„La Tecuci, tot ce a putut să facă PSD-ul, în condițiile în care noi, sute de liberali am mers și am dat mâna cu tecucenii și am fost primiți foarte bine, au găsit câțiva romi, probabil beneficiari ai ajutorului social, pe care i-au adus și cu copiii ca să ne huiduie. Cât de ticălos și de nemernic să fii să ajungi să-i folosești pe copii pentru interesele tale mizerabile? Niciun om cu scaun la cap din Tecuci nu a venit să ne spună ceva rău nouă, liberalilor. Toți oamenii pe care i-am întâlnit ne-au privit cu favorabilitate și cu speranță și putem să-i convingem pe toți să aibă încredere în Partidul Național Liberal”, a declarat, Ludovic Orban, președintele PNL, prezent la Tecuci.

Lucian Costin, președintele PNL Tecuci, nu și-a ascuns nici el indignarea față de metodele folosite de PSD, mai ales că majoritatea protestatarilor sunt angajați la Compania de salubritate din Primăria Tecuci, condusă de social democratul Constantin Hurdubae.

„Cât de cinic și iresponsabil să fii, să trimiți copii de patru, de cinci, de zece ani să te huiduie? Acesta este PSD-ul. În loc să le asigure acestor copii accesul și condiții pentru educație, PSD se folosește de ei. Din păcate, la Tecuci, ticăloșia capătă forme greu de descris”, a declarat  Lucian Costin.

Grupul de protestatari a însoțit întreaga delegație a PNL pe străzile Tecuciului timp de o jumătate de oră, după care, la insistențele trecătorilor revoltați, s-a retras.

 

Biroul de presă al PNL Tecuci